Tehnocrații își fac rețea: Vor să racoleze 1 milion

Vlad Voiculescu face anunțul-cheie pe site-ul său. 

”Sunt Vlad Voiculescu și te chem să construim împreună țara pe care ne-o dorim. Eu mi-am asumat intrarea în politică, dar nu pot face nimic de unul singur. Am nevoie de ajutorul tău, am nevoie să pot comunica direct cu toți cei care gândiți ca mine. Din păcate, după un an și jumătate în care ne întâlnim constant în Piața Victoriei, nu pot să ajung la voi decât prin postări pe Facebook. Foarte des, din cauza modificărilor în algoritmii Facebook, mesajele mele mai ajung la doar 2-3.000 de oameni. Dacă ai încredere în mine, dacă ești unul din cele câteva mii de oameni care mi-au cerut să îmi asum un rol activ în schimbarea țării, te rog, permite-mi să te pot contacta atunci când am nevoie de ajutor. Lasă-mi datele tale în formularul de mai jos. Ca să putem construi România pe care ne-o dorim, avem nevoie să strângem rândurile. Avem nevoie să fim #unmilion de oameni. Un milion de oameni care se pot găsi oricând între ei. Un milion de oameni care se pot mobiliza oricând pentru a opri o nedreptate sau pentru a susține o inițiativă civică sau politică care face din țara asta un loc în care să vrei să trăiești. Un milion de oameni care pot semna o inițiativă cetățenească pentru modificarea constituției în 48 de ore. 

Un milion de oameni care pot aduna semnăturile pentru participarea la alegerile europarlamentare (de pildă pentru partidele de opoziție) în 48 de ore.

Un milion care să se găsească, să se unească și, împreună, să ducă țara asta înainte. Să o construiască. Să o facă din nou să creadă în ea. Să îi redea sufletul.

La sfârșitul anului trecut, 75% dintre români credeau că mergem într-o direcție greșită. Imaginați-vă cum ar arăta un sondaj făcut azi, după ziua de vineri, 10 august. Știu, pare mult, dar deja ne-am strâns 85.000 încă din prima săptămână de la lansarea acestui mesaj. Dacă vom continua în același ritm, vom fi în curând un milion și vom căpăta certitudinea că, pe lângă proteste, începem să construim o alternativă.” scrie Vlad Voiculescu pe blogul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel