Tehnică militară de ultimă generație la Romaero - GALERIE FOTO

Timp de trei zile,  Romaero Băneasa a fost gazda  celei de-a V-a expoziţii internaţionale Black Sea Defense and Aerospace (BSDA), dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi private.

În cadrul evenimentului, s-a expusă tehnică militară de ultimă generaţie, dar şi soluții de securitate cibernetică acreditate NATO. Expoziţia a fost  organizată cu sprijinul Guvernului României, al Serviciului Român de Informaţii şi al Ambasadei SUA la Bucureşti.

Pe lista firmelor participante la BSDA 2014 s-a numărat companii din Belgia, Canada, Franţa, Germania, Israel, Italia, Kazakhstan, Polonia, Slovenia, Spania, Ungaria, Marea Britanie, SUA, dar şi firme din industria românească.

Una dintre noutăţile aduse de ediţia a V-a a expoziţei faţă de ediţiile anterioare o constituie atenţia acordată domeniului Securitate Cibernetică.

Pentru prima dată la un astfel de eveniment, la standul Serviciului Român de Informaţii vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai Centrului Naţional Cyberint.

De asemenea, în contextul în care Guvernul a decis anularea datoriilor către stat a 15 companii din sistemul de apărare, acestea au fost prezente cu standuri în speranța obținerii unor contracte care să le scoată din impasul în care se află.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel