„Te cunosc de undeva!” Cosmin Seleși părăsește emisiunea

Show-ul transformărilor continuă sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu o nouă ediție plină de surprize. Ultima pentru prezentatorul Cosmin Seleși, înainte de plecarea în India și Sri Lanka, la filmările pentru emisiunea “Asia Express”.

O bună ocazie pentru colegii săi, jurați și concurenți, să-i aducă lui Cosmin daruri care să-i fie de folos în lunga sa călătorie, dar și pentru Alina Pușcaș să afle alături de cine va prezenta următoarele ediții "Te cunosc de undeva!" ale actualului sezon.
Ce cadouri va primi Cosmin Seleși, dar și cine va prezenta "Te cunosc de undeva!" în locul său, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbăta aceasta.

Cei zece concurenți au pregătit cu multă conștiinciozitate personajele care le-au picat săptămâna trecută la ruletă, în speranța unor puncte cât mai mari din partea juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Alin Gheorghișan va cânta muzică populară transformat în Irina Loghin și va îmbrăca un minunat costum tradițional pe care celebra interpretă i l-a oferit cu drag, pentru acest moment artistic. Însoțită pe scenă de tot baletul "Te cunosc de undeva!" – Furnix Team, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, îl va imita pe cel mai internațional star al Republicii Moldova, Dan Bălan (ex-O-Zone), în timp ce Ana Baniciu și Raluka o vor impresiona până la lacrimi pe Andreea Bălan cu transformarea lor în Britney Spears și Michael Jackson.

Romică Țociu se va distra la maximum cu ajutorul personajului său de sâmbăta aceasta, Jean de la Craiova, Mihai Trăistariu va fi rapperul american Snoop Dogg, iar Alexandra Velniciuc va cânta muzică lăutărească precum celebra interpretă a genului, Gabi Luncă. Connect-R îl va imita în această gală pe interpretul american John Legend, Carmen Rădulescu va cânta și va dansa ca Loredana, iar Jean de la Craiova se va transforma în Mihai Constantinescu.

Moment special în deschiderea galei

Momentul de deschidere al galei va fi unul cu totul special. Romică Țociu va urca pe scena show-ului alături de bunul său coleg de scenă, Cornel Palade, și de câștigătorul celui de-al șaptelea sezon "Te cunosc de undeva!", Cezar Ouatu, pentru un moment de colecție. Cei trei vor interpreta "O, sole mio", transformați în celebrii tenori Placido Domingo, Jose Carreras și Luciano Pavarotti.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel