TAXA PE AUTOSTRĂZI. Ce spune Dan Șova

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, spune că discuţia despre taxarea autostrăzilor este deocamdată una teoretică.

TAXAREA PE AUTOSTRĂZI. Taxele nu vor fi introduse în acest an sau în 2015, susţine ministrul. "Este foarte greu de zis. Discuţia despre taxarea autostrăzilor deocamdată este o discuţie teoretică. Momentan nu vom avea. Cu siguranţă nu vom avea nici anul acesta, nici anul viitor, mi-e greu să evaluez pentru 2016.

Citește și: Șova, pentru Băsescu: Ca să nu mai mintă

Ca să ai o autostradă taxată trebuie să ai în primul rând un coridor continuu, însă noi nu avem deocamdată coridor continuu nici de la Nădlac până la Sibiu. De asemenea, autostrada de la Nădlac la Sibiu este construită cu fonduri europene, deci va trebui să vedem exact în ce condiţii se pot pune taxe", a spus ministrul, potrivit Mediafax.

TAXAREA PE AUTOSTRĂZI. La sfârşitul lunii mai, directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, a declarat că taxarea pe autostrăzile Bucureşti-Piteşti (A1) şi Bucureşti-Constanţa (A2) ar putea fi introdusă din 2015, la începutul lucrărilor de reabilitare, sau din anul următor, după finalizarea acestora. Ulterior, CNADNR a dezminţit informaţiile potrivit cărora circulaţia pe autostrazile A1 şi A2 va fi taxată din 2015.

Citește și: O nouă taxă anunțată pentru șoferi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel