Tatiana Niculescu Bran dezvăluie ce va discuta Klaus Iohannis cu Gabriel Oprea, Mircea Dușa și Bogdan Aurescu

Purtătoarea de cuvânt a Administrației Prezidențiale, Tatiana Niculescu Bran, dezvăluie care sunt temele discuțiilor pe care președintele Klaus Iohannis le are, în această perioadă, la Palatul Cotroceni, cu ministrul de Interne - Gabriel Oprea -, ministrul Apărării - Mircea Dușa -, precum și cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

"La invitația Președintelui României, se desfășoară în aceste zile la Palatul Cotroceni o serie de întâlniri între Președinte și miniștrii Afacerilor Interne, Apărării Naționale și Externelor. Se discută domeniile de care Președintele este direct responsabil: securitatea națională, apărarea și politica externă în cadrul unei prime luări de contact cu activitatea miniștrilor Gabriel Oprea, Mircea Dușa și Bogdan Aurescu și a celor trei ministere pe care aceștia le conduc", a scris, în urmă cu puțin timp, pe Facebook, purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran.

Șeful statului se va întâlni în cursul zilei de luni cu miniştrii de Interne şi Apărare, în timp de întâlnirea cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu va avea loc marţi.

Klaus Iohannis, întâlnire cu Gabriel Oprea, la Cotroceni

Tatiana Niculescu Bran, contestată pe Facebook. Reacția purtătoarei de cuvânt a lui Klaus Iohannis


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel