Tatăl premierului va fi înmormântat azi. Băsescu ar putea fi prezent la Răchiţele

ioan boc
ioan boc

Doliu în satul natal al premierului, unde a fost adus sicriul cu trupul neînsufleţit al tatălui său. La Răchiţele se fac ultimele pregătiri pentru înmormântarea ce va avea loc azi.

Preşedintele Traian Băsescu ar putea fi prezent, joi, în satul Răchiţele, judeţul Cluj, la ceremonia de înmormântare a tatălui premierului Emil Boc, Ioan Boc, decedat marţi seară, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, în urma unui stop cardio-respirator, conform unor surse politice.

Totodată, la ceremonia funerară ar urma să fie prezenţi membri ai Guvernului, membri ai conducerii PDL Cluj, parlamentari PDL din judeţul Cluj şi din ţară, şefi de servicii deconcentrate din judeţ, oficialităţi locale şi judeţene de la Prefectură şi Consiliul Judeţean Cluj.

Înmormântarea lui Ioan Boc va avea loc, joi, de la ora 12.00, la cimitirul din curtea bisericii din satul Răchiţele, judeţul Cluj.

Slujba de înmormântare va fi oficiată de mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, alături de alţi trei preoţi, printre care şi preotul paroh din Răchiţele, Traian Boc.

Ioan Boc a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, în 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, a ajuns, miercuri după-amiază, în satul Răchiţele, judeţul Cluj, şi a fost adus în curtea casei în care a locuit, unde a fost oficiată o scurtă slujbă, la care au asistat primul-ministru, familia şi vecini.

Citeşte şi:

Directorul Spitalului de Recuperare confirmă că Ioan Boc a murit în urma unui stop cardio-respirator

Miniştrii i-au transmis condoleanţe lui Boc pentru moartea tatălui său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel