EXCLUSIV  TAROM, preţ bilete. Werner Wolff: Companiile concurente au complet alte condiţii de operare

Mihai Ciobanu / 09 oct 2018 / 13:14 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Werner Wolff, directorul Tarom, a acordat un interviu DC News în care a explicat care era situaţia în care a găsit compania la preluarea conducerii sale şi care sunt lucrurile ce s-au schimbat în ultimele luni. 

Werner Wolff, directorul TAROM, a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre situaţia de la TAROM acum, într-o paralelă cu ceea ce a găsit la momentul în care a preluat conducerea companiei. Printre alte subiecte de interes, Werner Wolff a vorbit şi despre factorii care influenţează preţul biletelor de avion, răspunzând, astfel, la o întrebare adresată de către mulţi români, şi anume "de ce sunt biletele TAROM atât de scumpe?". Acesta a vorbit atât despre flota companiei, cât şi despre concurenţa cu celelalte companii care operează în România, precum şi de preţul carburantului - toate concurând la stabilirea preţurilor cu care operează, în prezent, TAROM.

"Primele patru luni au fost pe un minus masiv ca şi anul trecut, pentru că toate schimbările pe care le-am facut la nivel de contracte, la nivel de costuri, s-au reflectat ceva mai târziu. Dar dacă luăm acum măsurile care au început să  curgă pentru a reduce masiv costurile pot să spun că, după patru luni noi am intrat pe un plus uşor. Aceste patru luni sunt urmate de patru luni de plus. […]  Să nu uităm că există şi companii care operează pe piaţa din România care sunt subvenţionate de către aeroporturile locale şi care au complet alte condiţii de operare decât are TAROM", a declarat Werner Wolff, directorul TAROM.

Urmăreşte, aici, declaraţiile complete făcute de către Werner Wolff:

 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26