Urmărește emisiunea live



EXCLUSIV  Tarom dă LOVITURA. Pieleanu, despre gestul care poate schimba cifrele din sondaje pentru Guvernul Grindeanu

Compania Tarom dă o lovitură pe piață. Primul dintre cele două noi avioane Boeing 737-800 NG, denumit "Sarmizegetusa", a intrat miercuri oficial în flota companiei naționale de transport aerian Tarom. Profesorul Marius Pieleanu a spus, în exclusivitate pentru DC News, că acesta este un moment-cheie la cinci luni după instalarea Guvernului PSD - ALDE.

"La cinci luni de la instalarea Guvernului PSD - ALDE, astăzi înregistrăm primul gest și prima măsură semnificativă, conformă cu programul de guvernare. Este cel mai important eveniment de când PSD și ALDE au format Guvernul României", ne-a declarat sociologul.

"Este un semn că intenția Guvernului Grindeanu este aceea de a salva Tarom de la faliment. Faptul că s-au achiziționat două aeronave, dintre care una iată că deja a sosit, reprezintă dovada acestui interes major pe care Sorin Grindeanu îl are. Dacă lucrurile vor merge așa, cu siguranță, premierul și actualii miniștri vor crește în favorabilitate publică. Este însă meritul deosebit, în primul rând, al ministrului Transporturilor și al directorului general Tarom. Au făcut eforturi uriașe de a achiziționa aceste două aeronave, sigur - cu acordul lui Sorin Grindeanu și al lui Liviu Dragnea", a mai spus Marius Pieleanu pentru DC News.

La începutul acestei luni, Ministerul Transporturilor a anunțat că Tarom a semnat contractul de achiziție a două aeronave noi Boeing 737-800 NG, având o configuraţie de 189 de locuri. Compania încearcă astfel să mențină și să țină pasul cu concurența extrem de dură făcută de companiile low-cost.

Anterior, fostele conduceri ale TAROM au fost incapabile să achiziționeze sub orice formă noi aeronave. TAROM se bucură de sprijinul necondiționat al lui Sorin Grindeanu pentru redresare și pentru ca TAROM să revină în elita companiilor aeriene europene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel