TAROM, controale de amploare. Toate departamentele, verificate

TAROM
TAROM

 Fiecare compartiment al companiei TAROM va fi verificat începând de luni, a declarat, vineri, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea, subliniind că ministrul de resort a constituit o comisie care va face "puţină ordine" în companie. 

"Domnul ministru (Felix Stroe, ministrul Transporturilor n.r.) a dispus o comisie care să stea alături de cei de la compania TAROM, împreună cu toţi factorii de decizie, să facem puţină ordine în companie, deoarece nimeni nu îşi mai permite să lucreze într-o dezordine şi harababură, cum a fost până acum la TAROM. Aţi văzut foarte bine toate problemele care au fost la TAROM şi vreau să vă dau doar câteva exemple. Referitor la întârzieri, în anul 2015 am avut 721.000 de lei pierderi, în anul 2016 am avut 2,3 milioane. Sunt şi pierderi cauzate de partea tehnică, sunt lucruri normale, care se întâmplă la toate companiile, dar siguranţa pasagerilor este primordială. De luni vom lua la purificat fiecare compartiment al companiei TAROM", a spus secretarul de stat pe aeroportul Otopeni. 

Acesta a precizat că la nivelul companiei TAROM a început şi o evaluare a personalului, deoarece "e momentul să punem osul la muncă" pentru a aduce compania acolo unde îi este locul. 

"Domnul ministru Stroe iubeşte foarte mult TAROM şi este foarte implicat. La ora actuală, la nivelul companiei Tarom s-a început o evaluare a personalului. Am spus-o şi o mai spun: cine vrea să rămână în Tarom trebuie să muncească alături de companie, pentru că e momentul să punem osul şi să aducem TAROM acolo unde îi este locul", a afirmat Titea, adăugând că mandatul directorului interimar al TAROM a fost prelungit de Consiliul de Administraţie până la finele anului, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel