TAROM, asigurări de sănătate de sute de mii de euro

TAROM
TAROM

TAROM a anunțat că angajații companiei primesc asigurări de sănătate de aproape jumătate de milion de euro.

TAROM a încheiat un nou contract pentru a oferi angajaţilor asigurări private de sănătate, în valoare de 452.000 de euro pe an, obţinând astfel o economie considerabilă faţă de condiţiile comunicate de fostul furnizor de servicii de asigurare, în valoare de 16 milioane de lei (3,444 milioane de euro), potrivit unui comunicat al companiei.

Poliţa este asigurată de Asirom VIG, iar contractul intră în vigoare de la 1 iunie 2018. Aceasta este pentru prima dată când compania le oferă tuturor angajaţilor asigurare medicală privată gratuită, într-o reţea de peste 550 de unităţi medicale, se spune în comunicat. 

Contract pentru peste 1.750 de angajați

Contractul de asigurare pentru cei peste 1.750 de angajaţi TAROM este în valoare de 452.000 de euro/an, pentru o perioadă de 3 ani, iar economia a fost posibilă prin remodelarea pachetelor de acoperiri ale poliţei urmărind, în acelaşi timp, obţinerea unor avantaje suplimentare pentru angajaţii companiei, comform Agerpres.

"TAROM vine cu o măsură concretă, pro-angajat, pentru următorii 3 ani. Asigurare medicală în regim privat, fără nici un fel de cost pentru angajaţii noştri şi - foarte important - cu costuri mult reduse pentru companie. Mizăm pe un parteneriat corect şi solid TAROM - Asirom şi transmitem în continuare mesajul că numai împreună putem aduce acel plus de seriozitate şi performanţă pe care românii îl aşteaptă de la companiile româneşti", a subliniat Werner Wolff, director general TAROM. 

Poliţa de asigurare acoperă inclusiv afecţiuni medicale pre-existente şi cronice, spitalizare, ambulatoriu, intervenţii chirurgicale, medicamente şi transport medical. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel