TAROM, așteptat de ministrul Transporturilor să opereze zboruri transatlantice

TAROM
TAROM

Ministrul Transporturilor a declarat, în cadrul ceremoniei de primire a două noi aeronave în flota TAROM, că are așteptări ca, pe viitor, să fie deschise rute transatlantice.

Cele două noi aeronave care au intrat vineri în flota TAROM - "Mihai Viteazul şi Alexandru Ioan Cuza" - vor începe de luni operarea comercială şi avem aşteptări din partea companiei în a deschide rute transatlantice, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Şova, la ceremonia de primire a aeronavelor mediu-curier. 

"Trăim o zi fastă pentru ceea ce înseamnă transporturile aeriene operate de companiile naţionale pe care Ministerul Transporturilor le are în subordine - şi mă refer aici la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi la TAROM. Fac această menţiune pentru că în cursul dimineţii am avut bucuria să întâmpinăm prima cursă transatlantică din ultimii ani pe care urmează să o operăm. O simplă coincidenţă, astăzi avem bucuria să întâmpinăm şi cele două aeronave care intră în flota TAROM care de luni vor începe operarea comercială. Din punct de vedere al Ministerului Transporturilor, în lunile care au trecut, am făcut eforturi împreună cu managementul companiilor despre care v-am vorbit pentru creşterea cotei de piaţă, pentru eficientizarea activităţii, pentru remedierea unora dintre deficienţele care poate trenau de prea mult timp. Avem în plan în continuare să acţionăm cu determinare pentru a remedia - pentru că mai sunt multe lucruri de remediat, atât la Aeroportul Henri Coandă, cât şi pentru a îmbunătăţi parametrii de profitabilitate ai companiei TAROM. Sigur că nu este de neglijat faptul că trebuie să putem face şi o paralelă în sensul că avem aşteptări din partea companiei TAROM în a deschide rute transatlantice", a spus Şova, pe Aeroportul Henri Coandă.

Citiți continuarea pe STIRIDIASPORA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel