Tariful RCA, mai mare decât cel negociat: ''Aşa iese calculul"

Preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu a declarat că tariful maxim al poliţelor RCA, negociat cu transportatorii va fi mărit. Negriţoiu spune că tariful trebuie să conţină toate cheltuielile, iar noul tarif ar putea fi justificat şi de reactualizarea bazei cu daune, în care informaţiile de la Carpatica Asig, firma de asigurări cu cele mai multe daune înregistrate, nu au fost încă adăugate.

"Nu este o primă negociată. Am supus spre consultare condiţiile şi formula de calcul. Ne-am consultat cu toată lumea. Odată stabilită formula, treci la baza de date. Aplici formula pe baza de date şi nimeni nu poate să intervină. Este o primă tehnică şi independentă, nu este o primă negociată. Tarifele trebuie să corespundă legii şi să acopere toate costurile, a afirmat Mişu Negriţoiu pentru Profit.ro .

[citeste si]

Potrivit publicaţiei, costurile stabilite ar urma să crească cu aproximativ 15%. Preşedintele ASF a menţionat că  şi transportatorii au fost de acord cu acoperirea tuturor costurilor şi aplicarea unei marje de profit, care la calculul iniţial s-a folosit o marjă 0. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel