EXCLUSIV  Tăriceanu vrea să dea șah mat de la Brașov. Daniel Zamfir aruncă bomba: Erau de față 10 colegi

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul Daniel Zamfir a comentat, pentru DC News, informațiile pe surse cu privire la faptul că marți va fi exclus din ALDE, iar locul său la conducerea ALDE Brașov va fi luat de Ionică Anuțoiu.

„Vineri am fost la Brașov, unde am avut o ședință la partid. Am aflat că, în urmă cu o zi, fusese domnul președinte Tăriceanu și cu domnul secretar general la un bar din Brașov. Zece colegi au fost la această întâlnire. În acel bar s-a pus în discuție dizolvarea actualului birou județean și înlocuirea mea cu acest domn, Ionică Anuțoiu.

Dincolo de faptul că este un personaj controversat și că are o veche legătură cu conducerea partidului actual, este însă dezamăgitoare maniera în care domnul Tăriceanu se întâlnește cu niște colegi la un bar și acolo să pui în discuție această chestiune. Este mult sub demnitatea domnului Călin Popescu Tăriceanu. Văd că prin țară se duce, discută cu organizațiile adunate. Dacă 10 oameni a putut să adune domnul Tăriceanu în Brașov, cred că ar trebui să își pună o mare problemă cu ceea ce dorește să facă la Brașov. Eu nu sunt la Brașov în situația în care vreau să creez acolo o ruptură, cine e cu mine sau cine e împotriva mea, nici vorbă!”, a spus Daniel Zamfir, duminică, pentru DCNews.

„Nu vrem ca ALDE să se verse în PRO România!”

„Eu le-am spus colegilor și m-au susținut, făcând acea rezoluție prin care cerem denunțarea protocolului cu Victor Ponta, eu împreună cu ceilalți colegi ai mei am ales acest drum! Nu vrem ca ALDE să se verse în PRO România! Acesta este drumul. L-am ales singuri. Cel puțin eu nu doresc să rup partidul sau să fac agitație. Pe mine mă interesează, pur și simplu, cât stau în ALDE să fac tot ce depinde de mine să nu se întâmple fuziunea cu partidul lui Ponta.

Dacă motivul excluderii mele este afilierea la grupul PSD, nu m-am înscris, o spun, încă o dată, că nu mi se pare cu nimic mai dezonorant să te afiliezi grupului PSD decât să te verși în grupul lui Ponta, precum s-a întâmplat la Camera Deputaților. Cu ce sunt mai frecventabili domnul Ponta, Tudose și Daniel Constantin decât Dăncilă, Fifor și Teodorovici? La această întrebare nu mi-a răspuns nimeni din partid. Ca atare, lucrurile sunt deja stabilite”, a concluzionat Daniel Zamfir pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel