Tăriceanu, urmărire penală. Orban: Asta vreau să aflu de la el

Orban
Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Satu Mare, că vrea să afle de la preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de ce cererea de urmărire împotriva sa "zace în sertarele Senatului" de şase luni.

De la domnul Tăriceanu aş vrea să aflu de ce, după şase luni de zile, o cerere de începere a urmăririi penale împotriva domniei sale, într-un dosar extrem de serios, zace în sertarele Senatului, condus de el, fără a fi dezbătută şi fără a se da votul. O considerăm o formă de obstrucţionare a justiţiei, o formă de împiedicare a derulării anchetei şi, de fapt, o formă de amnistie şi graţiere aşa cum îşi doreşte şi Dragnea şi Tăriceanu şi iată de ce referendumul convocat de preşedintele României este salutar şi permite cetăţenilor români să spună foarte clar că nu acceptă sub nicio formă ca cei care au jefuit România să scape de pedeapsă", a afirmat liderul PNL.

VEZI ŞI Protestatari ridicaţi la Topoloveni. Orban: "Jandarmeria a recidivat la comanda..."

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut, în noiembrie 2018, ridicarea imunităţii preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, pe motiv că ar fi primit indirect, în perioada 2007 - 2008, pe vremea când era premier, foloase materiale de aproximativ 800.000 de dolari de la o firmă austriacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel