Tăriceanu - SPP. Chirieac: Nu poți să incrimezi SPP! Ce era să facă?

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat astăzi, la România Tv, că în cazul filării lui Călin Popescu Tăriceanu, SPP nu putea să intervină în niciun fel.

Călin Popescu Tăriceanu a fost audiat astăzi la Comisia parlamentară de anchetă a SPP, unde s-a arătat indignat de faptul că serviciul nu a făcut nimic în perioada de șapte ani în care a fost interceptat. Analistul Bogdan Chirieac a declarat că nu era treaba Serviciului de Protecție și Pază să îl prevină atât timp cât Tăriceanu a fost filat de autoritățile române.

"Sper că o să răspundă cineva"

"SPP, oricât ar părea de ciudat pentru unii, este totuși o instituție a statului, un organ al statului. Deci dacă domnul Tăriceanu ar fi fost filat de mafie sau de un serviciu străin, atunci, da, ar fi fost vina SPP. Dar Excelența Sa, președintele Senatului, a fost filat de organele din România, constituționale. Sper că o să răspundă cineva, pentru că un judecător, care îți dă mandat de ascultare șapte ani, nu mai are ce să caute în magistratură, dar sistemul era făcut, și bine că l-au descoperit, încât iată că este un abuz de sus până jos. Cu toate acestea, nu poți să incriminezi SPP. Ce trebuiau să facă, să dea în gât SRI-ul și DNA-ul de dinainte de Helvig? Era o anchetă a statului, omul fiind păzit de un organ al statului, de justiția statului, care iată descoperim pe zi ce trece că era coruptă până în măduva oaselor. Era o anchetă în curs, cu probelma asta se confruntă și președintele Trump în momentul acesta, o anchetă în curs făcută tot de organele statului. Ce era să facă SPP, să îi dezvăluie?", a declarat Bogdan Chirieac la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel