Tăriceanu, scenariu pentru Daniel Zamfir: Să fiu bine înțeles

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, luni, că toți cei care acționează împotriva interesului ALDE și vor să își găsească drumul către PSD își pot pierde calitatea de membru sau pot fi excluși din partid, referindu-se la faptul că Daniel Zamfir ar vrea să se afilieze grupului senatorilor PSD.

„Toți cei care acționează împotriva interesului ALDE și vor să-și găsească drumul cu PSD, depinde, își pot pierde calitatea de membru sau pot fi excluși. Ceea ce știu în momentul de față este că PSD dorește să redistribuie funcțiile pe care le avem noi, conform algoritmului de repartizare la nivelul funcțiilor din Biroul permament, doar că domnul Zamfir se va frige, deoarece pozițiile, dacă vor fi repartizate, nu vor reveni PSD", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, luni, la Parlament.

„Am luat notă de declarațiile domnului Zamfir și nu sunt deloc surprins, deoarece dorința sa de a trece la PSD nu are nimic de-a face cu interesul ALDE, ci cu interesul său personal de a salva președinția Comisiei Economice, la care ține foarte mult, nu la Comisie, ci la președinție, ca să fiu bine înțeles", a adăugat Tăriceanu.

Daniel Zamfir a anunțat, luni, că ia în calcul afilierea la grupul senatorilor PSD deoarece nu dorește să rămână parlamentar independent. Acesta motivează că vrea să promoveze proiecte de lege care să fie votate și astfel are nevoie de susținerea parlamentarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel