Tăriceanu, scenarii pentru Iohannis: Ar fi dezastruos

Prezidențiabilul independent Călin Popescu Tăriceanu spune că cel mai "dezastruos" scenariu pentru Alianța Creștin Liberală este cel în care Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil după eventuala instalarea la Cotroceni.

"Oamenii au început să-și pună problema legată de posibilitatea ca instanța să-l declare incompatibli și să se provoace un enorm deranj, ACL-ul să rămână fără candidat; punctul doi, poate să fie ales și ulterior să fie declarat incompatibil și să nu poate să ocupe funcția la Cotroceni și în cazul în care a fost ales să trebuiască să se organizeze un al treilea tur de scrutin. Cel mai prost scenariu: incompatibilitatea să fie constatată după ce a fost ales și instalat la Cotroceni și dl Iohannis să ne spună știți, îmi pare rău, cinci ani mă bucur de imunitate, după modelul Băsescu. Din aceste motive, Iohannis cade", a declarat Klaus Iohannis, marți, în ediția de marți a emisiunii moderate de Andreea Crețulescu, la România Tv.

Călin Popescu Tăriceanu a adăugat că, potrivit calculelor făcute împreună cu consilierii săi, se află pe un trend ascendent care îl va duce până în turul al II-lea, acolo unde crede că îl va confrunta pe premierul Victor Ponta.

Klaus Iohannis, proces ANI. Retragere, în caz de incompatibilitate? "Gest de moralitate"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel