Tăriceanu s-a răzgândit! Ce spune despre candidatura la prezidențiale

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu a vorbit, în direct, la România TV, despre posibilitatea candidaturii la alegerile prezidențiale.

„Da, pot să fac o declarație a mea după alegerile din 26 mai a fost interpretată de unii ca o renunțare la candidatură. Eu am spus atunci că, la momentul respectiv că nu discut despre acest subiect. Cred că era și logic de ce nu discut despre acest subiect. În continuare, sigur că și noi la ALDE și cei din PSD, această problemă va trebui să o rezolvăm. Deci și ALDE o să discutăm probabil chiar în această săptămână cu liderii organizațiilor în cadrul structurilor statutare ale partidului și cel mai probabil va urma o decizie în acest sens, pentru stabilirea celui care va fi candidatul la alegerile prezidențiale, a spus Călin Popescu-Tăriceanu, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Liderul ALDE a spus în aceeași intervenție și dacă este dispus să facă un compromis pentru a avea un candidat comun PSD-ALDE la prezidențiale.

Ideea pe care eu am vehiculat-o a fost că eu am spus că trebuie să găsim o soluție să îl învingem pe actualul președinte. Deci există orice, a adăugat Tăriceanu.

Vezi și: Propunerea PNL pentru funcția de premier. Rareș Bogdan: Este indiscutabil! Aceasta este!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel