Tăriceanu, renegociere funcții. Meleșcanu: Asta e o boală...

Teodor-Meleșcanu
Teodor-Meleșcanu

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a declarat luni că liderii de grup vor analiza solicitarea lui Călin Popescu-Tăriceanu de renegociere a funcţiilor în Biroul permanent al Senatului în urma desfiinţării grupului ALDE şi cererea de configurare a unui grup mixt "Democraţia".

"Asta a rămas să se discute de către liderii de grup, pentru că e destul de înceţoşată atmosfera acum. Vor continua discuţiile pentru împărţirea posturilor", a spus, luni, Meleşcanu.

Săptămâna trecută, miercuri, au avut loc două şedinţe a Comitetului liderilor care s-au finalizat fără a se ajunge la o concluzie în ceea ce priveşte repartizarea funcţiilor din Biroul permanent. Plenul Senatului a fost întrerupt miercuri pentru aceste două întruniri şi, în cele din urmă, şedinţa a fost suspendată din lipsa cvorumului.

"N-a fost cvorum. Asta e o boală pe care trebuie să o depăşim cât mai rapid din păcate. Invitaţia mea a fost să venim să ne apucăm de treabă, asta este obligaţia noastră faţă de cei care ne-au ales", a adăugat luni Meleşcanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel