Tăriceanu: Relaţia cu Dragnea e foarte bună. Mă minunez în fiecare zi

Dragnea și Tăriceanu
Dragnea și Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că relaţia sa cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este una "foarte bună".

"Relaţia cu Liviu Dragnea e foarte bună. Eu văd, citesc în ziar şi mă minunez în fiecare zi, tot felul de enormităţi. Vorbim la telefon de mai multe ori pe zi, ne-am văzut astăzi, ne-au urmărit ziariştii, n-am vrut să se ştie că avem o întâlnire, nu se poate nimic, la Parlament, în România nu se poate...", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu luni seara, la TVR 1.

Întrebat despre relaţia la zi cu preşedintele Klaus Iohannis a răspuns sec: "Instituţională".

Fiind chestionat dacă relaţia cu şeful statului este una "instituţional bună" sau "instituţional proastă", Tăriceanu a spus: "Nu are cum să fie nici proastă, nici bună, este pur instituţională".

"Când sunt chestiuni care privesc instituţiile noastre, le rezolvăm"

Liderul ALDE a spus, de asemenea, că relaţia cu premierul Viorica Dăncilă este una "bună". "Iar eu vreau să vă spun ceva, o susţin, încerc să-i împărtăşesc, când simt că e nevoie, din experienţa mea. Şi mie mi se pare că este pe nedrept sancţionată, aşa, şi urmărită pas cu pas. Mi se pare un demers care nu are nimic de-a face cu jurnalismul din partea unora din confraţii dumneavoastră", a afirmat Tăriceanu.

Relaţia cu PNL şi Ludovic Orban

"Cu unii dintre colegii din PNL discut, discutăm normal. Le împărtăşesc îngrijorările, nemulţumirile. Unul dintre colegii mei, într-o zi, mi-a spus: să ştii că mai mare noroc decât să-l avem pe Orban la PNL nu se poate. Noroc pentru noi, da, pentru că, cei care au convingeri liberale o să plece încet-încet de la PNL. Nu mă refer numai la membri, mă refer la simpatizanţi, o să vină alături de noi. Nu vreau nimic altceva pentru ALDE decât să dovedească cât mai multor români că este singurul partid liberal din România", a mai spus Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel