Tăriceanu recunoaște că ar putea fi președintele liberal susținut de PSD

Călin Popescu Tăriceanu a recunoscut, joi seară, că ar putea fi „președintele liberal susținut de Partidul Social Democrat”.

Vezi și: Victor Ciutacu i-a întors-o unui PMP-ist: Eu nu iau, ci dau bani la țigani

În emisiunea „Ediția de seară”, de la România Tv, analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Călin Popescu Tăriceanu: „Veți candida la Președinție din partea trădaților liberali din România?”

„Vă răspund foarte simplu. Da, este o posibilitate. Dar acest lucru vă voi anunța probabil mai târziu, în toamnă. Și am să vă spun și de ce. Pentru că eu consider că în România, astăzi, a te prezenta candidat din partea unei formațiuni politice mai mari sau mai mici nu e suficient. Nici PSD, care e cel mai mare partid, nu poate să ofere garanția 100% unui candidat că va câștiga alegerile. Deci trebuie să fii capabil să aduni în jurul tău formațiuni politice, societatea civilă, deci un suport cât mai larg. Dacă voi observa că reușesc acest lucru, atunci fără îndoială îmi voi depune candidatura”, a răspuns fostul premier.

„Ați putea fi președintele liberal susținut de Partidul Social Democrat de exemplu?”, a continuat Bogdan Chirieac, iar replica lui Călin Popescu Tăriceanu a replicat: „Aș putea fi președintele liberal susținut și de alte partide și de Partidul Social Democrat. Nu vă pot spune acum”.

Citește și: "Eu voi CÂȘTIGA alegerile PREZIDENȚIALE!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel