Tăriceanu, prima declarație după anunțul candidaturii la Președinție

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, vineri, cu cinci luni înainte de alegerile prezidențiale, că-și va face partid care-l va susține la Președinție. 

VEZI aici: Călin Popescu Tăriceanu CANDIDEAZĂ la Președinție și își face partid

Călin Popescu Tăriceanu, a spus, la Antena 3: Flacăra liberalismului va rămâne aprinsă în România și cu un grup important de susținători vom înființa un partid liberal care să reprezinte valorile și ideile liberale în România, așa cum s-a întâmplat de 24 de ani încoace. În acest context, mi-am pus problema candidaturii la alegerile prezidențiale și vom începe o campanie de strângere de semnături pentru susținerea acestei candidaturi". 

Călin Popescu Tăriceanu a subliniat: "Nu numai cred, dar sunt convins că un astfel de demers este important. Iată, la ultimele alegeri au fost 800.000 de alegători, care au votat în favoarea unui partid care reprezintă valorile liberale, iar mâine se vor simți trădați, abandonați, iar ei cred în liberalism. Și eu cred în liberalism. Nu spun că acest demers este unul facil. Nu spun că mâine milioane de oameni se vor alia demersului meu, dar cred că sunt oameni ce cred că valorile liberalismului sunt cele pe care s-a construit ceea este astăzi cea mai importantă construcție politică a epocii noastre, UE în care România a reușit să intre, cu eforturi mari, în 2007". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel