Tăriceanu, președinție UE. Dragnea: Să nu ne jucăm cu vorbele!

Tăriceanu - Dragnea
Tăriceanu - Dragnea

După ce a afirmat că nu înțelege mesajul lui Călin Popescu Tăriceanu, referitor la preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene, potrivit căruia nu suntem pregătiți pentru această conducere, Liviu Dragnea susține că se va întâlni cu liderul ALDE pentru a discuta acest subiect.

Liviu Dragnea susține că va avea o întâlnire cu liderul ALDE pentru a discuta motivele pentru care a susținut că nu suntem pregătiți pentru preluarea președinției Consiliului UE.  Președintele PSD spune că președintele ALDE a făcut ”o afirmație foarte serioasă, dacă există argumente, trebuie să le discutăm, dacă nu există, trebuie să nu mai existe astfel de afirmații. Guvernul e pregătit, Camera Deputaților e pregătită. Trebuie să nu ne jucăm cu vorbele.”

O să ne întâlnim și o să vorbim. Sunt sigur că are niște puncte serioase sau că poate a vrut să spună altceva. Conflict politic va fi in permanență. O societate ideală nu poate exista. Asta este utopie. Poate doar în sistemele dictatoriale, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel