Tăriceanu premier: Gorghiu: A început trosneala

A început marea trosneală, a declarat duminică seara preşedintele PNL, Alina Gorghiu, referindu-se la anunţul ALDE privind propunerea lui Călin Popescu-Tăriceanu pentru funcţia de premier, după alegerile din 11 decembrie. 

"S-au încurcat puţin iţele şi ce să vedeţi? A început marea trosneală! Şi-a desemnat şi ALDE un candidat de prim ministru în persoana lui Călin Popescu-Tăriceanu, chiar dacă ALDE nu intră în Parlament. Dar nu-i nicio problemă", a spus Gorghiu, în prezenţa a câteva sute de liberali veniţi pentru a lua parte la lansarea candidaţilor PNL Iaşi la alegerile parlamentare. 

Ulterior, în cadrul unei conferinţe de presă ea a spus că decizia anunţată de ALDE reprezintă o dublă sfidare - la adresa aliaţilor din PSD şi faţă de electorat. 

"În primul rând, este o sfidare a ALDE faţă de PSD, pentru că sunt în cârdăşie de foarte multă vreme. Ori, a anunţa un prim ministru din partea ALDE - trecând de faptul că nimeni nu crede că va intra în Parlament, înseamnă că domnul Tăriceanu se crede mai bun ca domnul Dragnea. În altă ordine de idei, mi se pare mult mai gravă sfidarea faţă de electoratul din România, care îşi doreşte după 26 de ani în care au fost conduşi ba de Dragnea, ba de Tăriceanu, 'olecuţică' de schimbare", a detaliat ea. 

În opina sa, atât liderul PSD, Liviu Dragnea, cât şi copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu "sunt incompatibili cu imaginea unui om pe care şi-l doreşte Europa din partea României", notează Agerpres.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel