Tăriceanu, PNL un simplu vehicul politic pentru Iohannis

Calin Popescu Tăriceanu
Calin Popescu Tăriceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că şeful statului, Klaus Iohannis, are nevoie pentru a candida pentru un nou mandat la Preşedinţie, de PNL ca 'vehicul politic'.

Tăriceanu susține că Iohannis doar se folosește de PNL. "Are nevoie de un vehicul politic. Nu poţi să câştigi alegerile prezidenţiale fără un partid. Până una alta singurul partid pe care se poate bizui este PNL. USR este un fel de jucărie, aşa, care îşi zice partid, dar ăla funcţionează ca un fel de ONG cu tot felul de smuciţi care sunt pe acolo, în fine, manipulaţi, cu parfum de epoleţi unii dintre ei. Aşa că, sigur, i-a chemat să strângă rândurile. Trebuia să le spună ceva care să-i mobilizeze', a afirmat Tăriceanu, marţi, la Antena 3.

Potrivit lui Tăriceanu, preşedintele Iohannis ar fi trebuit să le dea un sfat liberalilor duminică la Consiliul Naţional al PNL. 'Cel mai bun lucru ar fi fost să le dea un sfat, dar nu ştiu dacă ei sunt receptivi. Mă refer la actuala conducere a partidului. Partidul se comportă de o aşa manieră care, vedem, se reflectă în atitudinea electoratului. Partidul stă foarte jos. Dacă ar exista o anumită nemulţumire faţă de partidul sau coaliţia de guvernare atunci în mod normal acel electorat s-ar duce către partidul de opoziţie, ceea ce nu se întâmplă. Eu nu sunt analist pentru PNL, dar e simplu de constatat că lucrurile nu merg bine din mai multe motive pe care nu vreau să stau să le enunţ, pentru că nu e datoria mea', a adăugat Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel