Tăriceanu: PNL ne ajută prin gafe și stângăcii. Este măcinat de dispute interne

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, la Bistrița-Năsăud, că ALDE se bate de la egal la egal cu PNL-ul și tot ce înseamnă electorat liberal, dar subliniază că și PNL îl ajută prin "stângăciile și greșelile repetate".

Gafele PNL ne ajută

"Ne batem de la egal la egal cu PNL-ul pe tot ceea ce înseamnă electoratul de centru-dreapta și electoratul liberal. La rezultatul nostru, o parte din contribuție ni se datorează, dar se datorează și stângăciilor și greșelilor repetate pe care le face PNL-ul în ultima perioadă și pot să vă spun că mi-am adus aminte astăzi de câteva din gafele pe care le-a făcut PNL-ul. Zilele trecute au mai făcut încă una la București, cu unul din candidații de la sectoare, care bineînțeles s-a asociat cu nimeni altul decât cu faimosul Piedone. Și această serie a fost precedată de desemnarea succesivă a nu mai puțin de patru candidați, pentru a stabili în final pe cel care o să intre în cursa electorală la București, mă refer aici și la gafa uriașă făcută cu desemnarea lui Marian Munteanu... În fine, PNL-ul pare astăzi într-o completă degringoladă, este măcinat de disputele interne", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

"Ioan Oltean s-a urcat cu picioarele pe cei care fac parte din vechiul PNL"

Copreședintele ALDE a adăugat: "Am înțeles că zilele trecute, la o ședință care a avut loc la Bistrița-Năsăud, domnul Ioan Oltean s-a urcat cu picioarele pe cei care fac parte din vechiul PNL, până la urmă nu pot să vă ascund, nu-mi e indiferent ce se întâmplă când mă uit la PNL, pentru că am făcut politică în acest partid vreme de 24 de ani și cred că nu merită soarta pe care o împărtășește astăzi și datorită leadership-ului catastrofal asigurat de doamna Gorghiu și de domnul Blaga". 

"Acum în ceea ce privește bătălia în plan local, mă bucur că Nelu Țintean a luat în mână frâiele organizației și s-au înscris pe un drum atât de bun, mă bucur că-l avem pe domnul Moldovan care este un candidat serios. Mie mi se pare că așa trebuie să fie primarul, un om așezat. Nu cu panglici, cu glume aruncate-n stânga-n drepta. Oamenii vor să vadă că primăria este condusă de un om cu experiență, un om așezat, că până să ajungă să se uite la Guvern, problemele de zi cu zi, fie că este vorba de calitatea străzilor, a iluminatului, a curățeniei, autorizațiile pentru funcționarea firmelor sau pentru ce ai nevoie acasă, până la urmă, la primărie te duci. Prima instituție cu care cetățeanul are de dialogat este primăria. Și acolo el are nevoie să vadă că există seriozitate, disponibilitate, că este ascultat, că este respectat. După aceea este și obligația etajului superior care înseamnă administrația centrală: Guvernul. Dar primul lucru de care este nevoie ca să reclădim încredrea cetățenilor, sunt oamenii care să fie dedicați muncii lor la nivelul primăriei. Și mă bucură că în persoana domnului Moldovan avem un astfel de candiat. Vă urez scucces!", a conchis liderul ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel