Tăriceanu: PNL este izolat. Antonescu calcă pe cadavre

tariceanu
tariceanu

Șeful Senatului Călin Popescu Tăriceanu susține că PNL este un partid "izolat pe scena politică", care menține o traiectorie greșită, adoptată odată cu ruperea USL. Tăriceanu susține că foarte mulți liberali sunt nemulțumiți de conducerea partidului, dar că nu ridică vocea în cadrul reuniunilor oficiale.

"PNL este un partid izolat pe scena politică, a cărui performanță este într-o continuă degradare", a declarat Tăriceanu, joi seară, la Sinteza Zilei.

"În PNL în momentul de față este o situație pe care mulți o caracterizează, nu eu, de confunzie , de nemulțumire, toată lumea, vorbește, critică. În momentul în care există reuniuni oficiale, discursul se schimbă total", a mai spus fostul membru PNL.

Tăriceanu remarcă "o atrofiere totală a simțurilor și o atitudine de complezență față de o traiectorie care mie mi se pare regretabilă".

Fostul premier susține că Antonescu nu poate ajunge președintele țării fără sprijinul lui Traian Băsescu, pentru care va trenui să plătească un preț scump.

"Crin Antonescu n-are nicun fel de remușcare că va trebui să bată palma cu el. Băsescu va pune condiții foate dure. Trecem în acest fel peste tot ce a însemnat acțiunea sistematică a lui Băsesc de distrugere a PNL, în 2005, 2006, 2007", a acuzat Tăriceanu, adăugând că Băsescu a distrus cariera politică a unor oameni precum Decebal Traian Remeș sau Paul Păcuraru.

Călin Popescu Tăriceanu crede că Antonescu "calcă pe cadavre" pentru a ajunge președinte.

"Nu mă aștept la un viitor prea bun. Este un semnal de alarmă pe care îl trag și colegilor mei din PNL", a mai declarat fostul prim-ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel