Tăriceanu: Peste câțiva ani, o să vedem cât de penibili am fost

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, susţine că fostul premier britanic Tony Blair este unul dintre cei mai bine plătiţi oameni politici din lume, care se duce şi ”conferenţiază pe diferite teme de interes public”. El susține că astfel de eveniment sunt finanțate transparent și legal. 

”Eu nu sunt la curent cu detaliile acestei chestiuni, dar întotdeauna finanţările pentru astfel de lucruri cred că se fac într-o manieră care este legală, transparentă. Nu văd nimic ce ar fi putut să fie ilegal în organizarea unei conferinţe pe care să o ţină Tony Blair. (...) Care este acuzaţia, că a venit Tony Blair în România? Aveţi impresia cumva că Tony Blair vine gratuit sau că se duce undeva gratuit? Nu”, a declarat Tăriceanu, marţi, la Senat.

Potrivit lui Tăriceanu, Tony Blair este, în momentul de faţă, ”unul dintre cei mai bine plătiţi oameni politici din lume, care se duce şi conferenţiază pe diferite teme de interes public”, iar în Anglia lucrul acesta nu este considerat o infracţiune.

Şi nu numai în Anglia, ci în toată lumea civilizată, pentru că nu este singurul caz. Şi oamenii politici din Germania sunt în aceeaşi situaţie, şi cei din SUA. Bill Clinton face acelaşi lucru în mod frecvent. Cred că noi suntem într-o perioadă de paroxism. O să mai treacă câţiva ani, lucrurile or să se limpezească şi o să vedem cât de penibili am fost” a mai spus președintele Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel