Tăriceanu: Oprea, mai frecventabil decât Băsescu

Singurul partid cu care ALDE nu va face coaliție este cel al lui Traian Băsescu, a declarat, duminică seară la Digi 24, co-președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, întrebat dacă Gabriel Oprea este un aliat frecventabil.

„Obiectivul ALDE este să mergem singuri la alegerile locale, pe liste proprii. Acolo unde vor fi interese comune cu PSD, probabil că acel lucru îl vom face, dar aceste înțelegeri locale nu vor face parte dintr-un document", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la emisiunea Km0.

Întrebat dacă Gabriel Oprea i se pare un partener politic frecventabil, președintele ALDE a răspuns că „dl. Gabriel Oprea conduce un partid care se comportă după regulile democratice."

„Dacă discutăm despre frecventabilitate, sunt persoane în România cu care chiar nu doresc să am de-a face. Cum ar fi dl. Băsescu și partidul dânsului. În calitate de președinte a făcut extrem de mult rău. Chiar am discutat cu colegii mei dacă ne-am propus cu cineva să nu colaborăm, acesta este partidul domnului Băsescu", a completat el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel