Tăriceanu: Nu voi candida

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat luni că exclude posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei, el menţionând că soluţia ar fi susţinerea unui candidat unic, împreună cu PSD, dar a precizat că această chestiune şi candidaturile la sectoare fac obiectul unor discuţii aflate în curs de desfăşurare.

'Probabil cea mai bună soluţie ar fi aceea a unui candidat unic. Avem discuţii în momentul de faţă şi cu privire la candidatul la sectoare. Până în momentul de faţă, din ce am văzut, PSD o susţine pe Gabriela Vrânceanu Firea pentru candidatura la Primăria Capitalei.

Nu este o decizie luată, după cum ştiţi, nici eu nu anunţ acest lucru, nu este candidatul oficial, din ce am văzut, din discuţiile pe care le-am avut, iar în ceea ce priveşte persoana mea sigur că s-au mai făcut speculaţii, se fac, nu candidez', a precizat Tăriceanu. într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că Gabriela Firea poate fi un candidat potrivit pentru Primăria Bucureştiului.

'Din partea PSD am văzut care ar fi probabil persoana cea mai potrivită, pe care au considerat-o ei în acest moment. Şi din punctul nostru de vedere Gabriela Vrânceanu Firea poate să fie un candidat potrivit pentru Primăria Bucureştiului. Dar hotărârea o să o luăm mai târziu, nu a devenit o chestiune presantă asupra căreia să luăm o decizie definitivă', a spus Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel