Tăriceanu: Nu o să fiu coleg cu Becali

tariceanu
tariceanu

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică la Realitatea TV, că PNL este un partid al valorilor, inclusiv morale, susținând, de asemenea, că nu este "coleg" de partid cu George Becali, întrucât  este vorba de o "candidatură pe listele USL".

Întrebat, cum vede faptul că a devenit coleg de partid cu omul de afaceri George Becali, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: "El nu este membru al PNL, cred că o implicită asociere care s-a făcut mie mi se pare că nu este benefică pentru noi", a replicat Tăriceanu.

"Eu, ca vechi membru al PNL, pot să-mi spun şi întotdeauna am avut curajul să-mi spun punctul de vedere, pe care mi l-am exprimat. Nu o să fim colegi, pentru că, din fericire, nu e vorba de un coleg de partid, este o candidatură pe listele USL. Aş putea să spun cum văd eu PNL: ca un partid care să rămână ancorat nu numai valorilor europene, dar în fond valorilor liberale care ne-au consacrat pe scena politică românească şi, în acelaşi timp, un partid al valorilor, printre care şi cele morale. Este nevoie încă de un partid care să servească drept reper de conduită, de moralitate, de ţinută, de discurs politic şi acesta mi l-aş dori să fie PNL, aşa cum s-a impus el de fapt", a mai spus Tăriceanu.

Invitat să explice și formula prin care a susţinut că îi preferă pe cei care "numără ideile şi nu oile", liderul deputaților PNL a arătat câ a folosit doar o "expresie", care, spre surprinderea sa i-a pus pe mulți "în încurcătură".

"Eu am folosit o expresie care, în fond, nu era atât de subtilă încât să-i pună pe mulţi în încurcătură şi să dea răspunsuri nepotrivite, dar, spre surprinderea mea, am văzut că acest lucru s-a întâmplat. Constatând această chestiune, pentru cei care nu au înţeles este limpede că nu merită să detaliez subiectul prea mult ca să-i fac să înţeleagă, pentru că există riscul tot să nu înţeleagă", a menţionat Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel