Tăriceanu nu-l vrea Tyson în plenul Senatului

mike tyson
mike tyson

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că invitarea fostului pugilist american Mike Tyson în plenul Senatului nu este o propunere onorantă pentru instituţia Parlamentului. 

'Cine e Mike Tyson? Înţeleg că vine să ajute PNL la campanie, să rezolve problemele pe care ei nu le pot ...? Cred că cei care au făcut această propunere nu au stat să se gândească foarte mult, din păcate. Nu mi se pare că este o propunere care să fie onorantă pentru instituţia Parlamentului, din contră, îmi pare rău', a spus Tăriceanu, marţi, la Senat.

El a subliniat că îi admiră pe marii sportivi, dar îi preferă pe cei care în viaţa privată au avut un comportament ireproşabil.

'Sunt întotdeauna admiratorul marilor sportivi, însă, dacă la Mike Tyson ar fi fost numai această chestiune, şi tot probabil nu ar fi fost justificată invitarea lui. Bănuiesc că nu vrea să ne şi vorbească. Dar pe lângă activitatea lui sportivă Mike Tyson s-a distins în viaţa particulară cu o serie întreagă de probleme care l-au dus în final chiar la închisoare. Sigur, un astfel de personaj... Componenta sportivă e una, dar nu o putem disocia. Sunt mari sportivi care în viaţa privată au avut un comportament ireproşabil. Şi îi prefer pe aceia', a arătat Tăriceanu.

Fostul pugilist american Mike Tyson va vizita, miercuri, Palatul Parlamentului şi va participa ca invitat la şedinţa plenului Senatului.

'Mâine (miercuri - n.r.), în cadrul şedinţei de dimineaţă a plenului Senatului, va veni şi domnul Mike Tyson, care este recunoscut în lumea sportului şi a filantropiei, în general. Va veni şi va fi salutat în cadrul Senatului. Bineînţeles, va vizita şi această clădire frumoasă, şi Bucureştiul. Aterizează mâine dimineaţă, la 11,00. Nu ştiu restul programului', a declarat secretarul liberal al Senatului, Ben-Oni Ardelean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel