Tăriceanu - Mircea Diaconu, discuție bombă. Oana Zamfir: A existat o virgulă despre Ponta

Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir, Antena 3

Mircea Diaconu a obținut un rezultat la prezidențiale peste scorul cumulat obținut de ALDE și PRO ROMÂNIA la europarlamentare.

"În campanie, niciunul dintre liderii ALDE nu au apărut alături de Mircea Diaconu. Nu cred că se poate face o astfel de asociere vizavi de scoruri", a zis Varujan Vosganian (ALDE).

Răzvan Dumitrescu, la Antena 3, i-a adresat o întrebare-cheie lui Varujan Vosganian.

"În momentul în care Victor Ponta și-a anunțat susținerea pe toate posturile de televiziune, confirmați sau infirmați că Mircea Diaconu s-a arătat deranjat de această susținere în interiorul cercurilor politice care urmau să-l susțină?”, a zis Răzvan Dumitrescu.

Varujan Vosganian s-a eschivat și nu a răspuns la întrebare declarând: ”Mircea Diaconu nu a dorit să fie însoțit de liderii partidului. Relația dintre Ponta și Diaconu îi privește. Eu am avut o colaborare bună cu Mircea Diaconu”.

”Confirmați sau infirmați că într-o discuție cu Tăriceanu, Diaconu și-a expriamt supărarea că a primit sprijin de la Ponta?”, a continuat Răzvan Dumitrescu.

”Nu pot să confirm pentru că nu știu. Între Victor Ponta și Mircea Diaconu erau niște chestiuni care nu se încheiaseră și poate le-au încheiat pe parcurs”, a răspuns Varujan Vosganian.

Oana Zamfir a avut o intervenție spunând că știa despre o discuție dintre Tăriceanu și Diaconu vizavi de Ponta: ”Mircea Diaconu va avea ocazia să lămurească cum a ajuns să fie susținut de cele două partide. Inițial, ce zice Răzvan Dumitrescu este ceea ce știu și eu. A existat o discuție între Tăriceanu și Diaconu despre susținerea ALDE pentru ca, la final, să vină și o virgulă... aaa... e și Ponta... așa ar fi aflat Mircea Diaconu că este susținut de PRO ROMÂNIA”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel