C.P. Tăriceanu: Mi se pare nefiresc modul în care procedează PNL

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu afirmă că modul în care a procedat PNL în privinţa candidatului la Primăria Capitalei a fost nefiresc şi denotă o criză profundă la nivelul conducerii formaţiunii.

'Nu am să-l comentez pe domnul Munteanu (Marian Munteanu - n.r.), pentru că nu îl cunosc şi cred că, până la urmă, este rolul alegătorilor să decidă. Ce mi se pare nefiresc este modul în care procedează PNL, care dovedeşte că din ce în ce criza de leadership pe care o are nu este numai o aparenţă, ci este o problemă profundă, este o lipsă de încredere în propriii lideri, este o luptă surdă pentru putere, care face ca oameni care ar fi capabili, din interiorul partidului, să nu fie luaţi în seamă, din cauza temerii pe care cei doi lideri o au de a fi la un moment dat eclipsaţi, puşi în umbră şi atunci caută soluţii artificiale din afară, dar lucrul acesta sigur că nu poate să nu aibă consecinţe asupra electoratului, care deja şi-a pierdut o bună parte din încrederea în PNL.

PNL este pe o pantă accentuată descrescătoare şi, dacă va proceda aşa în continuare, viitorul partidului este pus sub semnul întrebării', a declarat Tăriceanu, joi, la RFI.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a susţinut zilele trecute că desemnarea lui Marian Munteanu ca şi candidat la funcţia de primar general al Capitalei este 'lovitura' de care liberalii aveau nevoie pentru câştigarea Primăriei Bucureştiului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel