Tăriceanu, iritat de jurnaliștii de la ÎCCJ

Aflat în aşteptare la Curtea Supremă, Călin Popescu Tăriceanu a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de jurnalişti. Mai mult decât atât, în momentul în care a plecat din faţa camerelor de filmat, a nimerit în aglomeraţia creată de reprezentanţii mass-media, moment care l-a enervat pe Tăriceanu. 

Jurnaliştii s-au îmbrâncit cu Călin Popescu Tăriceanu, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, acolo unde preşedintele Senatului aştepta să se prezinte în faţa magistraţilor. Tăriceanu a refuzat să răspundă întrebărilor şi a plecat din faţa camerelor de filmat.

”V-aş ruga să nu mă împingeţi.(...) Nu este sală de conferinţe de presă aici. Este Înalta Curte, îmi pare rău. Nu vă răspund la nici o întrebare! Nu insistaţi cu întrebările că nu răspund la nici o întrebare. V-am spus: nu este sală de conferinţe!” le-a răspuns Tăriceanu jurnaliştilor. 

Reacţia lui Tăriceanu vine după ce la ultima înfăţişare la DNA a declarat că scopul şefilor anti-corupţie este să îi compromită imaginea pentru viitoarele alegeri parlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel