Tăriceanu-Iohannis, întâlnire secretă. Ponta, reacție EXPLOZIVĂ

Călin Popescu Tăriceanu și Klaus Iohannis au avut o întâlnire informală după alegerile parlamentare 2016.

Victor Ponta a comentat acest subiect la Antena 3.

"S-a întâlnit cu penalul de Tăriceanu?! De Ziua Națională, nu a fost invitat pentru că este penal. Acum nu mai e penal? Vedeți cum prostia se răzbună și te faci de râs?", a zis Victor Ponta.

"Dincolo de ridicolul situație, pe mine mă supără, mă sperie... Am închis ochii și parcă îl auzeam pe Băsescu vorbind când vorbea Iohannis. Și Băsescu ne porcăia și apoi ne chema să facem una alta. Cum poți respecta politica tu, ca cetățean, atunci când vezi că vârful politicii se comportă ca un jucător, ca un cartofor? Al doilea lucru, cred că cele mai mari lovituri, la adresa justiției și luptei anticorupție, le-a dat Klaus Iohannis. În primul rând, pentru că minte. L-ați văzut până anul trecut fiind un mare luptător pentru justiție? Niciodată. A preluat acest discurs de când i-a convenit să atace. Deodată a devenit un mare luptător pentru justiție. Brusc, peste noapte! (...) Îl informez pe domnul Iohannis că "gașca penalilor" - așa cum îi numește domnia sa - a luat majoritate absolută. În România nu putem avea o justiție respectată din cauza lui Klaus Iohannis care se folosește de justiție mai puțin inteligent decât Traian Băsescu în bătălia politică. Sunt convins că ALDE va râmâne alături de PSD", a mai zis social-democratul în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Întrebat de ce crede că președintele s-a întâlnit cu liderul ALDE, Victor Ponta a zis: "S-au văzut ca să se facă PNL de râs cu totul. Dacă duminică sunt alegeri, PNL ar lua 10%".

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, vineri, că a avut o discuție cu șeful statului, Klaus Iohannis, dar nu la Palatul Cotroceni.

"Am avut o discuție, dar nu la Cotroceni. Am avut o discuție cu președintele și mai mult de atât nu am ce să vă spun, pentru că poziția noastră oficială v-am comunicat-o mai devreme", a spus Tăriceanu.

[citeste si]

El a precizat că nu a fost o discuție instituțională.

"Nu am plecat de la nicio premisă, pentru că eu nu am solicitat, nici Daniel (Constantin — n.r.) această discuție. Am făcut o discuție cu președintele și mai mult de atât, îmi pare rău, nu am să pot să vă spun. Nu pot să vă dau alte detalii, dar cred că logica simplă vă ajută în chestiunea asta având în vedere că am fost împreună cu Daniel Constantin. Nu a fost o discuție instituțională", a adăugat liderul ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel