Tăriceanu: Iohannis, a treia decizie greșită. România e în pericol, nu e doar o problemă de politică de partid

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Călin Popescu Tăriceanu a comentat posibila numire a președintelui Klaus Iohannis după ce premierul desemnat Florin Cîțu și-a retras mandatul ieri, cu 15 minute înainte de votul în Parlament.

Toate sursele indică faptul că președintele îl va numit din nou pe Ludovic Orban. Liderul ALDE este de părere că este o altă greșeală a președintelui după prima numire a lui Orban iar mai apoi a lui Florin Cîțu.

Tăriceanu trage un semnal de alarmă și spune că Orban și Cîțu au demonstrat că nu au maturitatea politică necesară pentru a conduce țara în plină pandemie de COVID-19.

„Este a treia decizie greșită (n.r - numirea din nou a lui Ludovic Orban). Președintele ar fi trebuit să își dea seama de pașii greșiți pe care i-a făcut până acum, de aceste neinspirate nomimalizări. Domnul orban s-a desfcalificat, a arătat că nu are maturitatea politică necesară, la fel cum nu o are nici domnul Cîțu. (...) Dacă domnul președinte continuă să meargă cu același gen de nominalizare cred că lucrurile nu merg bine. Aici nu e problema de politică de partid, e despre întreaga țară care e in pericol. Harta României este aproape roșie (n.r. - județele unde există cazuri de COVID-19) iar noi ne jucăm cu nominalizări gen Orban”, a precizat Tăriceanu la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel