Tăriceanu, invitație pentru Viorica Dăncilă: E un gest firesc

Vineri, 26 ianuarie, începând cu ora 10.00, se va reuni Biroul Politic Central al ALDE, la şedinţă fiind invitat şi premierul desemnat, Viorica Dăncilă. Anunțul a fost făcut de Călin Popescu-Tăriceanu.

Acesta a precizat că, în ultimele zile, s-a întâlnit cu Viorica Dăncilă pentru a discuta anumite aspecte din programul de guvernare, 'program care nu va suferi modificări, nici cantitative, nici de profunzime'.

'Vor rămâne aceleaşi lucruri, dar unele vor trebui scoase pentru că sunt deja îndeplinite. Mâine, la ora 10.00, am invitat-o pe doamna Dăncilă pentru a se face cunoscută conducerii ALDE şi colegilor din grupurile parlamentare de la Senat şi Cameră. E un gest firesc şi al premierului care vrea să îi cunoască pe colegi şi al colegilor care au curiozitatea să discute cu domnia sa', a afirmat Tăriceanu, joi, la Antena 3.

[citeste si]

Comitetul Executiv Naţional al PSD şi Biroul Politic Central al ALDE se vor reuni vineri în şedinţe separate pentru a stabili şi vota lista miniştrilor viitorului Guvern.

Totodată, conducerile celor două Camere ale Parlamentului se vor întruni vineri, la ora 15.00, pentru stabilirea calendarului învestirii Cabinetului Dăncilă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel