Tăriceanu îl avertizeză pe Iohannis: Va fi votată fără modificări!

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri, la Timişoara, că legea privind taxa radio-tv va fi votată de parlamentari în aceeaşi formă în care a fost deja adoptată de forul legislativ, dacă preşedintele Klaus Iohannis o va trimite la reexaminare în Parlament, înainte de promulgare.

”În cazul în care (preşedintele Klaus Iohannis, n.r.) va trimite legea adoptată de Parlament la reexaminare, vă spun clar că legea va fi din nou votată, fără niciun fel de modificare, aşa cum a plecat de la Parlament. Vă garantez acest lucru. Indiferent dacă se întâmplă în actuala legislatură sau în legislatura viitoare. Nu am niciun fel de dubiu', a afirmat Tăriceanu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, consultarea publică este foarte utilă, dar ea nu poate să se substituie dezbaterilor şi deciziilor din forul democratic, care este Parlamentul.

Parlamentul a adoptat acest pachet şi din punctul nostru de vedere, ca liberali, cred că este un ansamblu de măsuri extrem de util şi binevenit.

Ţările care au economii prospere sunt ţările care au un sistem fiscal mai lejer, mai uşor de administrat şi multe din taxele care sunt prevăzute a fi anulate, administrarea lor costă mai mult decât veniturile pe care le aduc la buget. Aşa încât mi se pare nepotrivit ca să pui în discuţie un astfel de pachet de măsuri, a afirmat copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel