Tăriceanu, ieșire nervoasă: Lăsați-ne să revenim la viață! Nu mai pot suporta!

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a izbucnit într-o postare pe Facebook, susținând că nu mai poate suporta ”isteria” creată în jurul coronavirusului și cere să nu mai fie făcute publice rapoartele zilnice ale ”Grupului de (Dez)Informare Strategică”.

”Nu mai pot suporta isteria întreținută de guvernanți în privința infectărilor cu coronavirus. Să fie clar, nu sunt dintre cei care contestă existența Covid-19, cum nu contest faptul că trecem printr-o situație dificilă. Sunt partizanul luării de măsuri active (purtarea măștii și evitarea aglomerațiilor) și nu a celor care implică încălcări brutale ale drepturilor noastre. Însă această panică întreținută de guvernanți pe banii noștri gâtuie economia și ucide în fiecare zi sute de locuri de muncă! Viața nu va reveni la normal dacă momentul central al zilei se va concentra în continuare în jurul comunicatului de la ora 13.00 al Grupului de (Dez)Informare Strategică! Asta nu e viață! Ne transformați în niște roboți care se uită hipnotizați în ochii lui Kaa!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, dumnică, pe Facebook.

Lideul ALDE susține că ar trebui raportate și persoanele decedate din cauza altor afecțiuni, insinuând că asistăm la o ”mare minciună” instrumentată de Guvern.

”Vreți să vorbim despre tragedii cu cărțile pe masă? Atunci faceți public numărul persoanelor decedate din cauza altor afecțiuni decât coronavirus! Asta dacă ați ținut evidența și nu ați trecut persoane decedate din alte motive la categoria Covid-19. Dacă știm în fiecare secundă câți concetățeni au fost răpuși de virus, atunci haideți să știm și câți au decedat de cancer, infarct, accidente vasculare sau alte boli! Abia atunci o să avem imaginea reală a tragediei pe care măsurile guvernului Orban le provoacă! Deci, vă provoc: faceți public în fiecare zi, în paralel cu numărul persoanele decedate din cauza coronavirus, numărul românilor care își pierd viețile din cauza spitalelor închise, din cauză că nu au acces la tratament! Și atunci o să vedem cu toții marea minciună! Sau nu mai faceți publică nici o cifră, așa cum au hotărât și britanicii! Lăsați-ne să revenim la viață! Încetați să transformați aritmetica celor infectați într-o loterie din care doar voi aveți de câștigat!”, a mai transmis Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel