Tăriceanu își pune protestatarii în cap. Ce spune despre un guvern tehnocrat

Călin Popescu Tăriceanu consideră că soluția la situația politică actuală nu este un Guvern tehnocrat. Copreședintele ALDE susține că soluția pentru actuala situație trebuie să se bazeze pe factorul politic.

"Nu împărtășim opinia potrivit căreia o soluție cu o personalitate independentă sau tehnocrată, cum mai este numită, este soluția pentru rezolvarea problemelor, pentru că partidele înseamnă că se feresc de a-și asuma responsabilitățile. Noi am fost aleși nu pentru a da altora să rezolve problemele, ci pentru a ne asuma răspunderea pentru rezolvarea lor", a precizat Călin Popescu Tăriceanu, după ședința grupurilor parlamentare reunite ale ALDE, potrivit Agerpres. 

Politicianul a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea, liderul PSD: "A fost o discuție personală cu Liviu Dragnea. I-am spus care este părerea mea în legătură cu actuala situație și cum văd eu rezolvarea acestei situații. Soluția trebuie să fie, după părerea noastră, așa cum am și subliniat săptămâna trecută, bazată pe factorul politic. Până la urmă, democrația reprezentativă se bazează pe Parlament, Parlamentul este reprezentativ și legitim, rezultatul alegerilor cetățenilor. De aici, din această zonă, trebuie să iasă soluția de deblocare a situației. O să discutăm în această după-amiază și mâine. După aceste întrevederi, vom mai schimba puncte de vedere și încercăm să le armonizăm". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel