Tăriceanu: Eu şi probabil mulţi români îşi pun întrebarea...

Calin Popescu Tăriceanu
Calin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, joi, că se întreabă cum se justifică creşterea an de an a bugetelor serviciilor de informaţii, Comisia parlamentară pentru controlul SRI fiind, în opinia sa, cea care ar trebui să se ocupe de bugetul Serviciului Român de Informaţii. 

„Şi eu şi, probabil, mulţi români îşi pun întrebarea cum se justifică creşterea an de an a bugetelor serviciilor de informaţii şi cred că, nu ştiu dacă e aceeaşi situaţie, eu nu am urmărit personal să văd bugetul de la SIE, dar am văzut un grafic de creşterea bugetului de la SRI. La SPP justificarea este legată de derularea evenimentelor cu Preşedinţia rotativă pe care o deţine România în prima parte a anului, dar, în rest, să ştiţi că acest subiect cred că este subiectul de care trebuie să se ocupe cu precădere Comisia de control a SRI”, a spus Tăriceanu la Antena 3.

El a adăugat că cei din Comisia pentru controlul SRI trebuie să înţeleagă bine pe ce se cheltuie banii, iar dacă sunt necesari bani în plus, justificaţi, având în vedere problemele de securitate naţională, combaterea terorismului şi altele, ei trebuie acordaţi. Însă dacă această comisie constată că nu este nevoie de bani în plus pentru SRI, să nu fie acordaţi, a menţionat Tăriceanu.

VEZI ȘI: 

REACȚIE ȘOCANTĂ A UNUI PRIMAR DIN ROMÂNIA: GUVERNUL A OFERIT ADMINISTRAŢIILOR LOCALE UN MĂR OTRĂVIT

IOHANNIS, REFUZ OLGUȚA VASILESCU. ORBAN: O ÎNCĂPĂȚÂNARE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel