Tăriceanu, după criticile lui Zgonea: Niciun comentariu în plus!

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a subliniat miercuri că respectă instituţia Parlamentului, motiv pentru care nu doreşte să comenteze declaraţiile la adresa lui ale şefului Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

"Sunt la curent (cu declaraţiile - n.r.). Eu v-am pus la dispoziţie scrisoarea extrem de civilizată, deferentă, politicoasă pe care am trimis-o domnului preşedinte Zgonea în vederea organizării Birourilor permanente reunite. E pe site-ul Senatului şi nu vreau să fac niciun comentariu în plus, pentru că atunci şi eu aş contribui voluntar sau involuntar la instalarea unei percepţii negative a modului în care funcţionează Parlamentul, ceea ce nu vreau. Eu cred că Parlamentul este o instituţie care trebuie să fie respectabilă şi în acest sens trebuie să o respectăm noi. Şi eu înţeleg să respect instituţia Parlamentului şi de aceea nu vreau să fac niciun fel de comentariu la declaraţiile domnului Zgonea", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, după şedinţa Birourilor permanente reunite, potrivit Agerpres

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, l-a acuzat pe şeful Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, că are un comportament de "tip vătaf" şi nu a respectat regulamentul atunci când a încercat să convoace şedinţa Birourilor permanente reunite miercuri la ora 9:00. Ulterior, Tăriceanu a propus o şedinţă a Birourilor permanente reunite pentru miercuri, la ora 15:30, şi i-a cerut, într-o scrisoare, preşedintelui Camerei Deputaţilor să solicite acordul Comitetului liderilor grupurilor parlamentare. Şedinţa Birourilor permanente reunite a fost apoi convocată pentru ora 16:30 şi s-a desfăşurat conform programării. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel