Tăriceanu nu o va susține pe Firea

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Călin Popescu Tăriceanu a dat un răspuns ferm în ceea ce priveşte susținerea Gabrielei Firea la alegerile pentru Primăria Capitalei.  

"Am să vă spun ceva foarte clar. Pe mine mă interesează ca Bucureştiul să evolueze, să progreseze, să se transforme, iar cetăţenii sunt nemulţumiţi de cum funcţionează serviciile municipale, de calitatea circulaţiei. Eu nu am să pot să fiu de acord să susțin la Primărie un primar care văd că, în mod sistematic, toate contractele de achiziţii pentru mijloacele de transport în comun le dă pe bandă rulantă unor firme din străinătate.

Eu cred că trebuie să funcţioneze libera concurenţă şi asta înseamnă şi accesul în condiţii egale pentru firmele româneşti care au produse competitive. Fără această rezolvare a problemei, nu vom putea să sprijinim un astfel de primar. Pe de altă parte, avem şi noi propriii noştri candidaţi. Nu putem să sprijinim, în aceste condiţii, un astfel de primar. Prefer să susţinem candidatul nostru la Primărie, decât să facem astfel de compromisuri", a spus Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel