Tăriceanu, despre lista de miniştri a lui Cîțu

Partidul Naţional Liberal a prezentat lista noilor miniştri cu scopul ca noul cabinet să fie respins de Parlament, consideră liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu. 

'PNL a prezentat lista guvernului Cîţu. Concluzia: un guvern făcut să fie respins! Cum spuneam de miercuri seară, acest guvern a fost desemnat să pice. Nu poţi veni cu o listă de miniştri care a fost respinsă, într-o mare proporţie, de Parlament în comisiile de specialitate', a scris Tăriceanu pe Facebook.

Potrivit acestuia, 'PNL şi preşedintele Iohannis sunt mai degrabă interesaţi de jocuri politice în acest moment, în loc să fie preocupaţi de ieşirea din criză şi asigurarea unei guvernări stabile'. 'Racolări de la alte partide, transferuri de candidaţi pentru locale... toate acestea contează mai mult pentru PNL decât un guvern stabil care să ia măsurile necesare pentru limitarea şi prevenirea extinderii coronavirus', a adăugat Tăriceanu.

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a anunţat că în cursul zilei de vineri vor fi depuse la Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare. 'Vom depune astăzi în Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare', a spus Cîţu, precizând că singura modificare în Cabinet este propunerea ca Lucian Heiuş să ocupe portofoliul de la Finanţe, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel