Tăriceanu, despre Kovesi: ''Să dai pe mâna unor oameni cu probleme psihice destinul altora....''

Călin Popescu-Tăriceanu FOTO AGERPRES
Călin Popescu-Tăriceanu FOTO AGERPRES

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a vorbit despre abuzurile fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, în cadrul unei conferințe de presă de la Suceava.

"Atunci când ai un procuror general ca Lazăr, când ai un procuror general ca Kovesi, care își exprimă frustrările prin deciziile pe care le ia de anchetare ale unora și ale altora. Ceea ce a apărut în ultima săptămână este halucinant. Să dai pe mâna unor netrebnici, unor nepregătiți, unor oameni cu probleme psihice destinul unora, uite ce se întâmplă. 

Am aflat ieri din presă că două asociații profesionale ale magistraților, care vorbesc despre dimensiunea represivă a justiției. Nu asta este misiunea justiției. Sigur, corupția trebuie combătută cu mijloace legale și trebuie pus accent pe componenta preventivă, nu cum s-a întâmplat la noi, sunt sporite tot felul de sentimente gregare. Din ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, cu justiția televizată și oameni plimbați la televizor cu cătușe, constatând că cei care au fost acuzați, cum mi s-a întâmplat și mie, să fie nevinovați. Aceste derapaje nu mi se pare că fac parte nici din ceea ce numim stat de drept, nici o țară civilizată demnă de un statutul de membru al Uniunii Europene ", a declarat Călin Popescu Tăriceanu în cadrul unei conferințe de presă de la Suceava, care a avut loc sâmbătă.

Vezi momentul integral AICI


 Vezi și: Prezidenţiale 2019. Guşă: Laura Kovesi, primul candidat din statul paralel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel