Șeful Senatului: Iohannis, marionetă. A mânjit un simbol

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului și al Partidlui Liberal Reformator (PLR), transmite într-un comunicat că Vasile Blaga, Klaus Iohannis și Cătălin Predoiu sunt continuatorii politicii președintelui Traian Băsescu și îl acuză pe edilul Sibiului de "trădare".

Comentând pe marginea anunțului privind candidatura lui Iohannis la prezidențiale, Tăriceanu susține că "oamenii lui Traian Băsescu și-au dat cu toții mâna pentru a merge împreună la alegerile prezidențiale din acest an, mânjind un simbol al României cum a fost PNL și continuând trădarea românilor care în 2012 au acordat un vot masiv pentru PNL".

Călin Popescu Tăriceanu, care intenționează să candideze și el la alegerile prezidențiale din toamnă, acuză o pactizare a liberalilor cu Traian Băsescu.

"Noua conducere a PNL a demonstrat și astăzi că drumul său nu mai este alături de cei care au avut încredere în proiectul propus în 2012. A renunțat la statutul de reprezentant al valorilor liberale, la istoria sa, preferând, din oportunismul liderilor săi, o asociere cu Traian Băsescu și cu forțele politice adiacente acestuia. Trio-ul de aur care s-a prezentat în fața opiniei publice ca reprezentând marele partid al dreptei, Iohannis – Predoiu – Blaga, duce mai departe politica promovată de Băsescu în cele două mandate ale sale. Tandemul înscris pentru alegerile din această toamnă, format de Iohannis și Predoiu, nu are alt scop decât acela de a-i face jocul lui Traian Băsescu. Cei doi așa-ziși lideri politici și oameni de dreapta, Klaus Iohannis și Cătălin Predoiu, sunt doar două marionete ale locatarului de la Cotroceni, care joacă după cum le cântă acesta", a spus Tăriceanu, conform unui comunicat al PLR.

"Klaus Iohannis nu reprezintă în această cursă electorală interesele și dorințele liberalilor din România, după ce a trădat, în mod continuu, tot ceea ce ține de liberalism. Partidul Liberal Reformator este adevăratul continuator al tradiției și istoriei liberale din România, o șansă ca valorile liberale autentice să existe în România", încheie șeful Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel