EXCLUSIV  Tăriceanu, despre împrumuturile făcute de Cîţu: Zeci de miliarde, de negăsit. Unde sunt ascunse

Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a lansat o întrebare cheie despre miliardele care au fost împrumutate de către ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, şi care nu se regăsesc în programele publice de sprijinire a economiei.

"Vreau să atrag atenţia cetăţenilor asupra următorului aspect: domnul Cîţu s-a împrumutat cu vreo sută şi ceva de miliarde. În jurul sumei de 110 miliarde lei. S-au cheltuit în plus 60 de miliarde. Nu ştiu ce se întâmplă cu celelalte zeci de miliarde. Nu ştiu unde s-au dus. Nu ştiu unde sunt ascunse. Ce se întâmplă?

El nu înţelege că e nevoie ca economia să fie sprijinită în diferitele sectoare critice – transporturi, HoReCa, servicii, agricultura care suferă de pe urma unei secete teribile, industria prelucrătoare, cu IMM Invest. Un liberal – dacă domnul Cîţu ar fi fost liberal ar fi trebuit să vadă lucrurile din această perspectivă. El nu are, însă, experienţa economiei reale, din păcate. Îmi pare foarte rău; când pui un astfel de om la Finanţe, iată că şi performanţele sunt extrem de modeste. Dar din punct de vedere al gurii nu-l bate nimeni; de gură e foarte bun, cu treaba e mai prost", a declarat, la DC News, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel