Tăriceanu, despre „fugarii” din ALDE: Mă bufnește râsul de ce alegere proastă au făcut

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, întrebat despre „fugarii" din ALDE, că se uită la ei și îl bufnește râsul de alegerea proastă pe care au făcută.

Liderul ALDE a adăugat că este posibil ca aceștia să aibă regrete, după rezultatul votului pe citirea moțiunii de cenzură în plenul reunit de miercuri.

„Mă uit la ei și mă bufnește râsul de ce alegere proastă au făcut. Nu știu, dar după rezultatul de azi e foarte posibil să aibă regrete. Puțin m-a surprins. Pentru că trebuia să verificăm dacă semnături de la moțiune se verifică și în realitate. Astăzi de exemplu la Senat s-a cumpărat un vot. Cu cât? Cu un post de secretar general adjunct al Senatului. Bineînțeles că știu sigur pentru că s-a votat în plen și după aia am văzut ce s-a întâmplat la votul de după-amiază. Bănuiesc că se vor mai întâmpla tranzacții. E incredibil", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, miercuri seara, la Digi 24.

Atac la Dăncilă


Președintele ALDE a precizat că mulți parlamentari PSD văd că Viorica Dăncilă ar trebui să facă un pas în spate, însă aceasta „se agață cu orice preț" de funcția de premier.


„Am discutat cu mulți parlamentari și lideri din PSD care vădă situația cum o văd și eu. În momentul în care vezi că nu mai ai nici susținerea publică pentru a continua guvernarea, democratic e să te dai la o parte. Dăncilă nu vrea să înțeleagă acest lucru. Se agață cu orice preț în aceste zile de guvernare care au mai rămas și face rău Parlamentului ca instituție și sigur îi deservește și partidului, dar asta e problema lor. Florin Iordache știe cât să apese pe accelerație, dar iată că astăzi și Florin Iordache s-a înșelat", a explicat Tăriceanu, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel