Tăriceanu, despre distrugerea ALDE: Există un plan de subminare din interior

Călin Popescu Tăriceanu a fost invitat la "Subiectiv", emisiune realizată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3. Şeful Senatului a vorbit despre conflictele din interiorul partidului pe care îl conduce, dar şi despre colaborarea cu partidul Monicăi Macovei.

Despre bâlbâiala comunicatelor cu colaborarea M10

"Primul lucru pe care vreau să-l subliniez e că nu mi-am schimbat părerea despre doamna Macovei. În M10, Macovei şi-a dat demisia. La nivelul ALDE a existat o discuţie exploratorie cu partidul M10. Nu s-a concretizat. Discuţia care a avut loc a vizat o colaborare posibilă pentru eventualele alegeri şi după alegeri, dacă această colaborare o putem duce mai departe (...) Folosim două adrese de pe care dăm comunicate", a declarat Călin Popescu Tăriceanu în emisiunea "Subiectiv".

Are cineva interesul să distrugă ALDE înainte de alegeri?

"Pe lista pe care o văd cu Băsescu şi domnul de la PRU suntem adversari, dar nu cred că vor să-l distrugă. Dar sunt alte forţe care vor. Pentru că suntem partidul care a vut curajul să vorbească despre drepturile românilor, am criticat statul de drept de acum, așadar cred că trebuie să căutam în altă parte. Sondajele par să confirme o anumită tendinţă şi după alegeri vom putea să constatăm o colaborare ALDE-PSD. Asta dă peste cap planurile lui Iohannis, ale PNL, nu ştiu dacă şi ale domnului Cioloş. Există un plan să ne submineze din interior şi să ne distrugă din exterior", a mai zis Tăriceanu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel